Budapest

Budapest2023-06-15T16:01:35+00:00
Budapest naplementés evezés

Nyár, meleg, naplemente és Budapest. Ennél nem is kívánhatnánk többet. A kenu túra során végig evezünk szeretett fővárosunkon, elejétől a végéig. Nem hagyunk ki egyetlen ikonikus látnivalót sem, hiszen az Árpád-hídhoz képest északabbról indulunk és egészen a Kopaszi-gátig evezünk le. Tökéletes lehetőség arra, hogy varázslatos hangulatban egy új, eddig még nem vagy ritkán látott arcát láthassunk Budapestnek.

11 km

2 óra evezés

Egyedi élmény

Alacsony nehézség

…A PROGRAM

Találkozó.
Találkozási pont: Budapest, 1138 Kelén utca (Megközelítés tömegközlekedve: Gyöngyösi utca metróállomástól 10 perc séta távolságra) Időpont: Találkozzunk a helyszínen indulás előtt 15-20 perccel!

Eligazítás.
A vízparthoz érve felosztjuk a csapatokat és megtartjuk a kötelező biztonsági oktatást, valamint átvesszük az evezés alapjait.

Indulás.
Együtt vízre szállunk és elindulunk a Kopaszi-gát felé.

Partra szállás.
A Kopaszi-gáthoz érkezve elhagyjuk a kenukat.

A további részletekről e-mailben értesítünk minden kedves jelentkezőt.

GALÉRIA
GYAKORI KÉRDÉSEK
Mit érdemes magaddal hozni?2023-05-13T17:57:29+00:00

Időjárásnak megfelelő, kényelmes, sportos ruházat (vízre szálláshoz és kikötéshez papucs vagy szandál), napszemüveg vagy baseball sapka viselését javasoljuk. Csak a legszükségesebb, kisebb értéktárgyakat és fényvédőt érdemes magaddal hozni, amiknek a túra ideje alatt vízhatlan zsákot / hordót tudunk biztosítani. Ne felejtsd otthon az visszaigazoló emailben elküldött nyilatkozatot kinyomtatva, aláírva elhozni, a túravezetőnek a helyszínen pedig átadni.

Még sosem eveztem. Biztonságos ez nekem?2023-05-13T18:01:59+00:00

Igen. A túrára teljesen kezdők is bátran jelentkezhetnek, a biztonságot a túrát megelőző oktatás, mentőmellény, képzett kormányos kísérők, akár válogatott kajak-kenu sportolók biztosítják.

Mi történik ha az időjárás miatt elmarad a túra?2023-07-03T13:20:08+00:00

Ha a túravezető úgy ítéli meg, hogy az időjárás nem teszi lehetővé a túra megtartását, akkor a már megvásárolt jegyedet (előre egyeztetve) egy későbbi túránkon felhasználhatod vagy élhetsz a pénzvisszafizetés lehetőségével. Ebben az esetben e-mailben tájékoztatunk a túra elhalasztásáról és a további teendőkről.

Cím

Go to Top