Maradandó élmények az egész csapatnak

A közösen átélt pozitív élmények és nevetés mindig új színt visznek egy munkaközösség életébe. Egy jó csapatépítő program kulcsa szerintünk az, hogy a résztvevőknek lehetőségük van a megszokott komfortzónájukból kizökkenni, miközben megismerhetik egymás addig ismeretlen oldalát. A vízitúra erre kifejezetten alkalmas helyszínként szolgálhat, hiszen a természet és a víz közelsége egy az irodától teljesen eltérő közeg, ahol a kollégák valódi, mezítlábas énje is megmutatkozhat.

Személyre szabott élmény

Túráinkat minden esetben a csapat igényeihez és állóképességéhez igazítjuk, így teljesen kezdők és tapasztalt evezők számára is ajánljuk

GARANTÁLT FELTÖLTŐDÉS

Gyönyörű tájak, csillogó víz, madárcsicsergés, ami aktív pihenéssel ötvözve biztosan mindenkit feltölt energiával

EGY HAJÓBAN EVEZÜNK

A kenuban ülve közös a cél, ahová egymást segítve, összehangolt csapatmunkával juthatunk el

MINKET VÁLASZTOTTAK
CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKAINK
A Falusi Olimpia résztvevőit egy időutazásra repítjük, vissza a betyárok és csikósok korába, amikor még a falu apraja-nagyja összegyűlt, hogy a vállalkozó szellemű legények számot tehessenek elszántságukról és rátermettségükről. A résztvevők olyan számokban mérhetik össze ügyességüket, mint a balta hajítás vagy az íjászat. A legtöbb pontot összegyűjtő csapat a falu győztesének járó dicsőségben és az ezzel járó nyereményben részesül.

Képzeld el, hogy hajótörést szenvedtél és egy lakatlan szigetre sodort a víz a társaiddal. A sziget rengeteg kihívást, veszélyt és titkos kincset rejt, a túléléshez pedig ügyességre, gyorsaságra és összetartásra van szükség. Annak a csapatnak, aki az ügyességi játékok és logikai feladványok során a legleleményesebbnek bizonyul, esélye van elsőként megtalálni a sziget kincses ládáját.

Te már gondolkozdál a kávéfőző előtt állva azon, hogy vajon a kávészemek milyen utat jártak be, mielőtt a bögrédbe kerültek? A Kávé kaland csapatépítő programunkon az ültetvényektől, a kávé pörkölésen és daráláson át, a csomagolástervezésig, a kávékészítés összes fontos állomásán végigkalauzolunk benneteket. Az ott megszerzett tudást kamatoztatva minden csapat elkészítheti a saját kávé blendjét! A csapatépítő utáni hétfőn ér az irodában koccintani vele!

HAGYJA RÁNK A SZERVEZÉST
ÉS CSAK ÉLVEZZE AZ EVEZÉST

TRANSZFER
Bízd ránk a csapat szállítását! Kérd a kenu túrát fuvar szolgáltatással!

SZÁLLÁS
Többnapos program esetén túráink helyszínein bevált szállásadókat ajánljunk!

CATERING
A szórakozás mellett finom ételekben és italokban is számíthatsz ránk!

EXTRA PROGRAMOK

Színesítsd a kenu túrát további izgalmas kültéri vagy beltéri programokkal!

RETRO AUTÓ ÉLMÉNYVEZETÉS

RÉTES KURZUS

BORKÓSTOLÓ

E-BIKE TÚRA

KOKTÉL KEVERÉS

KÁVÉ KÓSTOLÓ

KÜLTÉRI JÓGA

WHISKY KÓSTOLÓ

Köszönjük szépen a profi szervezést! Nagyon jól érezte magát a csapat, visszük tovább a Ventúra jó hírét az ALDI-n belül!

B. Dóra, Aldi Magyarország

2 nappal ezelőtt láttam meg a posztot, hogy naplemente túra lesz a Dunán. Tudtam, hogy a Kolleganőimmel ott a helyünk! Gyorsan reagáltak a megkeresésre, jól szervezett, profi csapattal találkoztunk, akik a túra végén egy igazán megérintő meglepetéssel készültek! Fantasztikus volt! Köszönjük, hogy részesei lehettünk!

E. Eszter, Egy Budapest naplementés túra résztvevő

A Ventúra csapata fiatalos, humoros, de pont annyira felelősségteljes, mint ahogyan azt egy evezős csapatépítés megkívánja. A program, amin résztvettünk kezdő kenusként sem volt megterhelő. Jó hangulatot sikerült teremtenie a túravezetőknek, kiváló csapatépítés volt!

G. Petra, Plazmaszolgalat Ltd.