Programjaink

Szervezett kenutúrák Magyarország TOP helyszínein

Aktív hétvégi kikapcsolódási lehetőséget keresel a barátokkal, családdal vagy akár egyedül? Akkor belföldi szervezett kenu túránkat érdemes fontolóra venned! érdemes fontolóra venned! érdemes fontolóra venned! érdemes fontolóra venned!

Céges csapatépítők
a vízen!

Szívügyünk a céges csapatépítő program! Felkészült szervezőkkel, gyakorlott túravezetőkkel vállaljuk a céges rendezvények akár teljes lebonyolítását. Ismerd meg a túra lehetséges helyszíneit és csapatépítő játékainkat!

Kenutúra, amikor és ahol Te szeretnéd!

Nagyobb családi vagy baráti csapattal vágnátok neki a kalandnak? Szeretnétek, ha csak a ti társaságotok evezne veletek aznap? Velünk erre is van lehetőség! Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy átbeszélhessük az elképzeléseiteket!

ESEMÉNYEINK
…egy kis bemutatkozás

A Ventura Vízitúra egy olyan 2021-ben létrejött kisvállalkozás, mely első sorban outdoor élmény- és tréning programokat szervez céges partnereknek, közületeknek és közösségeknek.

Fő profilunk a kenus vízitúrázás, de jelentős tapasztalatokkal bírunk csapatépítő- és készségfejlesztő tréningek tartásában is. Magunkat egy rugalmas, agilis és vidám csapatnak tartjuk. Lételemünk a mozgás, a természet, a sportok, a kommunikáció és legfőképp a jó társaság.

Programjainkat a mindenkori megrendelői igényekhez igyekszünk igazítani. Szeretjük a kihívásokat, nagy kedvvel és lendülettel szervezzük túráinkat gyakorlatilag az ország teljes területén, magyar és angol nyelven is. Tevékenységünkben keressük a tudás – és értékközvetítés lehetséges módozatait, hangsúlyt fektetve a tapasztalati tanulásra, az élménypedagógiára vagy akár a kalandterápiára.

HAGYJA RÁNK A SZERVEZÉST
ÉS ÉLVEZZE AZ EVEZÉST!

Köszönjük szépen a profi szervezést! Nagyon jól érezte magát a csapat, visszük tovább a Ventúra jó hírét az ALDI-n belül!

B. Dóra, Aldi Magyarország

2 nappal ezelőtt láttam meg a posztot, hogy naplemente túra lesz a Dunán. Tudtam, hogy a Kolleganőimmel ott a helyünk! Gyorsan reagáltak a megkeresésre, jól szervezett, profi csapattal találkoztunk, akik a túra végén egy igazán megérintő meglepetéssel készültek! Fantasztikus volt! Köszönjük, hogy részesei lehettünk!

E. Eszter, Egy Budapest naplementés túra résztvevő

A Ventúra csapata fiatalos, humoros, de pont annyira felelősségteljes, mint ahogyan azt egy evezős csapatépítés megkívánja. A program, amin résztvettünk kezdő kenusként sem volt megterhelő. Jó hangulatot sikerült teremtenie a túravezetőknek, kiváló csapatépítés volt!

G. Petra, Plazmaszolgalat Ltd.