Pedagógusok és iskolai dolgozók napja az Öreg tavon

INGYENES PROGRAM

Egy túra, ahol megérezhetjük az ember és a természet együttélésének összhangját és ahol számtalan nevezetesség és élmény vár ránk. Az esemény két részből áll majd: a program első felében biztonsági és evezéstechnikai oktatást tartunk, a program második felében pedig vizitúrárán veszünk részt.

A vízre szállást követően megközelítjük a vadregényes Által-ér torkolatát, majd kenuinkkal ostrom alá vesszük a híres Tatai várat, ahol ki is kötünk egy rövid időre. Miközben elfogyasztjuk az ebédünket, körbesétáljuk a várat és annak romjait, valamint egy QR kód segítségével felidézzük, milyen is volt a nevezetes Tatai kúria a 18. század idején. A sétánk után újra vízre szállunk és visszaevezünk a kiindulási pontunkhoz.

Dátum: 2023.09.09.

Jelentkezési sorrend alapján jegyezzük be a résztvevőket, így nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott időpontra még lesz szabad hely!

Erre az eseményre általános iskolai, gimnáziumi, egyetemi tanárok, óvodai, bölcsődei pedagógusok és alkalmazottak jelentkezését várjuk. A program ingyenes, de jelentkezéshez kötött. A létszám limitált, ezért a jelentkezéseket csak jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

…A RÉSZLETES PROGRAM

INGYENES PROGRAM

Találkozó.

Találkozási pont: Tata Öreg-tó Fáklya utca vége (parkoló) (Ajánlott megközelítés Budapestről: Déli pályaudvartól vonattal 45 perc Tóvároskert megállóig, majd 15 perc séta) A parkolóban a parkolás ingyenes

Időpont szeptember 9. 10:00

Evezés technikai oktatás

A program első felében: 10 és 12 óra között a regisztrációt követően felosztjuk a csapatokat, megtartjuk az evezéstechnikai térninget, mely során képzett oktatókkal átvesszük elméletben, majd gyakorlatban is az evezés alapjait.

Kenu túra

A program második felében: 12:00-kor kezdetét veszi a vízitúra, elindulunk a Tatai vár felé. A kikötést követően 13:30-kor elfogyasztjuk az ebédet (rántott húsos szendvics, saláták), majd körbesétáljuk a várat.

Kikötés

16:00-kor visszaérünk az indulási pontunkhoz, elpakoljuk a hajókat és a felszerelést és elköszönünk egymástól.

JELENTKEZÉS AZ INGYENES PROGRAMRA

Jelentkezési sorrend alapján jegyezzük be a résztvevőket, így nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott időpontra még lesz szabad hely!

AZ ESEMÉNY FŐ TÁMOGATÓJA AZ AKTÍV MAGYARORSZÁG

AZ ESEMÉNY TÁRSSZERVEZŐJE A MAGYAR VÍZITÚRA SZÖVETSÉG