Karácsonyi fényfesztivál

Van néhány különleges nap a decemberi hónapban, ilyen a téli napforduló is, amikor az éjszakák rövidülni kezdenek, a nappalok pedig újra hosszabbá válnak. A skandináv országokban ilyenkor ünneplik a fény győzelmét a sötétség felett, ezért a hajós közösség összefogott, hogy idén mi is megünnepelhessük a fény ünnepét! December 27-én ahogyan azt Dániában és Svédországban is teszik, kivilágított hajókkal szeljük át a Dunát a Rómairól egészen az Árasztó-partig, az eseményt pedig közös teázással zárjuk!

14 km

3 óra evezés

Egyedi élmény

Alacsony nehézség

…A PROGRAM

Mikor?
2022. december 27.

Hol találkozunk?
Béke II. Csónakház (1031 Budapest, Római part 53.) KATTINTS A TÉRKÉPÉRT

Indulás.
15:00, Kérjük, hogy érkezz legalább 20 perccel korábban, mert a későkre sajnos nem tudunk várni!

Partra szállás.
Az Árasztó-parton KATTINTS A TÉRKÉPÉRT

Részvételi díj

A további részletekről e-mailben értesítünk minden kedves jelentkezőt.

JELENTKEZÉS
Általános adatok
Számlázási adatok
Túra kiválasztása
Szükséged van-e transzferre?
Amennyiben szeretnéd, hogy az Árasztó-parttól vissza vigyünk az indulási helyre, pipáld ki ezt a mezőt.
FONTOS TUDNIVALÓK

Mivel készülj az eseményre?
Meleg, réteges öltözettel, lehetőleg vízhatlan cipővel, elszántsággal és jókedvvel. Csak a legszükségesebb, kisebb értéktárgyakat érdemes magaddal hozni, amiknek a túra ideje alatt vízhatlan zsákot / hordót tudunk biztosítani. Ne felejtsd otthon az visszaigazoló emailben elküldött nyilatkozatot kinyomtatva, aláírva elhozni, a túravezetőnek a helyszínen pedig átadni.

Legyen a Tiétek a legfényesebb hajó!
Az eseményen a megfelelő alap kivilágítást mi biztosítjuk, ezeket otthonról hozott egyéb világításra alkalmas díszekkel kiegészíthetitek, hogy a Ti hajótok és öltözetetek legyen a legfényesebb!

Mi történik rossz idő esetén?
Ha a túravezető úgy ítéli meg, hogy az időjárás nem teszi lehetővé a túra megtartását, akkor a már megvásárolt jegyedet (előre egyeztetve) egy későbbi túránkon felhasználhatod vagy visszaválthatod.