Festival of lights

There are some special days in December, such as the winter solstice, when nights start to get shorter and days become longer again. In the Scandinavian countries, they celebrate the victory of light over darkness during this time, so the boating community has come together to celebrate the Festival of Light this year! On December 27th, just like in Denmark and Sweden, we will sail across the Danube from Rómaifürdő to Árasztó with illuminated boats, and we will end the event with a shared tea party!

14 km

3 hrs rowing

Unique experience

High difficulty

…A PROGRAM

Mikor?
2022. december 27.

Hol találkozunk?
Béke II. Csónakház (1031 Budapest, Római part 53.) KATTINTS A TÉRKÉPÉRT

Indulás.
15:00, Kérjük, hogy érkezz legalább 20 perccel korábban, mert a későkre sajnos nem tudunk várni!

Partra szállás.
Az Árasztó-parton KATTINTS A TÉRKÉPÉRT

Részvételi díj

A további részletekről e-mailben értesítünk minden kedves jelentkezőt.

JELENTKEZÉS

Általános adatok
Számlázási adatok
Túra kiválasztása
Szükséged van-e transzferre?
Amennyiben szeretnéd, hogy az Árasztó-parttól vissza vigyünk az indulási helyre, pipáld ki ezt a mezőt.

FONTOS TUDNIVALÓK

Mivel készülj az eseményre?
Meleg, réteges öltözettel, lehetőleg vízhatlan cipővel, elszántsággal és jókedvvel. Csak a legszükségesebb, kisebb értéktárgyakat érdemes magaddal hozni, amiknek a túra ideje alatt vízhatlan zsákot / hordót tudunk biztosítani. Ne felejtsd otthon az visszaigazoló emailben elküldött nyilatkozatot kinyomtatva, aláírva elhozni, a túravezetőnek a helyszínen pedig átadni.

Legyen a Tiétek a legfényesebb hajó!
Az eseményen a megfelelő alap kivilágítást mi biztosítjuk, ezeket otthonról hozott egyéb világításra alkalmas díszekkel kiegészíthetitek, hogy a Ti hajótok és öltözetetek legyen a legfényesebb!

Mi történik rossz idő esetén?
Ha a túravezető úgy ítéli meg, hogy az időjárás nem teszi lehetővé a túra megtartását, akkor a már megvásárolt jegyedet (előre egyeztetve) egy későbbi túránkon felhasználhatod vagy visszaválthatod.